Blijf gewild.

Al meer dan 17 jaar matchen wij technische professionals met de leukste technische opdrachtgevers en technische projecten in Nederland. Van een flexibele tijdelijke inzet voor piek- en ziekmomenten op uurbasis tot een duurzame inzet in de vaste formatie. Van jonge technische talenten die nog studeren tot ervaren directievoerders. Op basis van de wensen van de opdrachtgever en de kandidaat maken wij onze HR-oplossing op maat; uitzenden & detacheren of werving & selectie.Uitzenden & detacheren


Werving & selectie

Met talentvolle professionals dragen we bij aan de groei van opdrachtgevers. Bovendien ondersteunen we hen in hun werkgeverschap. Professionals begeleiden we bij hun ontwikkeling. We vergroten hun kansen op de mooiste en spannendste projecten. Beide partijen helpen we niet alleen om te groeien, maar ook om gewild te zijn en te blijven.

Juiste matchWij bereiken alle technische professionals in Nederland, wij vinden de juiste match.

Gegarandeerde instroomGegarandeerde en tijdige instroom van talent op basis van actuele capaciteitsvoorspellingen.

Vast aanspreekpuntJe hebt een vast aanspeekpunt, die uw organisatie, cultuur en DNA goed kent.

Zo houden we jouw bedrijf gewild

Executive Search

Door ons onderscheidende netwerk van zowel kandidaten als opdrachtgevers zijn we ook gespecialiseerd geraakt in de search, werving en selectie van hooggekwalificeerde functies in de techniek en aanverwante sectoren. Wij bemiddelen professionals op senior-, management- en directieniveau gericht op vaste functies en interim-aanstellingen. Daarnaast adviseren wij je graag op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken en de invulling van projectteams.

Heb je vragen over Executive Search?

Peter, director bij Abilitec Executive Search, heeft meer dan 30 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling (o.a. Randstad, USG, Abilitec) en techniek. Hij helpt jou graag aan een volgende plek en opdrachtgevers aan goede kandidaten.

Onze opdrachtgevers